STÁTNÍ SVÁTKY V KVĚTNU:

  • 1.5.2024 - OTEVŘENO od 9 - 15 hodin
  • 8.5.2024 - ZAVŘENO

Zákazník testuje: Nejoblíbenější hračka Plovoucí pešek

Přišla nám nová recenze na plovoucí hračku od našeho spokojeného zákazníka a rozhodli jsme se s vámi o ni ihned podělit. Právě přichází čas, kdy by se Vám mohla podobná hračka hodit.

Jelikož měla moje fenka Berry v červnu narozeniny, nemohl tedy chybět nákup dárků a protože se blížilo léto, rozhodla jsem se koupit hračku do vody. Strašně ráda nosí klacky nebo tenisáky z vody, tak proč nezkusit i něco jiného.

Vybrala jsem plovoucí hračku – pešek a jeli jsme k vodě. Vyndala jsem hračku a Berry už byla okamžitě připravená u vody s výrazem „tak už házej“. Chytla jsem hračku za šňůrku a hodila. K mému velkému překvapení letěla hodně daleko, a to i bez větší vynaložené námahy. Pořádně pleskla do vody, takže i Berry se nemohla splést ve směru, kam pro hračku vyrazit. Pešek zůstal plavat hodně vysoko nad hladinou a díky výrazným barvám byl vidět i na větší vzdálenost, takže ho ta moje plavkyně dobře našla. S velkou radostí chytila peška do tlamy a vyrazila zpátky. K mojí velké radosti vzorně donesla hračku až na břeh, klacky totiž s oblibou pouští metr od břehu, což není úplně ideální, když mně se do vody nechce. Že by tak rychle pochopila, že když ho nepřinese až na břeh, tak už jí ho nehodím?

 VÝHODY

- díky šňůrce se hází velice pohodlně a daleko, i když nejste zrovna mistr světa v házení do dálky

- celé hračka plave nad hladinou a díky výrazným barvám je velmi dobře vidět

  NEVÝHODY

- žádné jsem zatím neobjevila

 ZÁVĚREM

Pokud máte psa, který rád aportuje z vody, určitě budete s touto hračkou velmi spokojení. Berry se o ni nechtěla v žádném případě dělit ani se svým psím kámošem. Pokud měl hračku dříve než Berry, sebrala mu ji nekompromisně z tlamy hned, jak k němu doplavala.

Tak určitě vyzkoušejte a podělte se s námi o fotky na Facebooku.